Advokáti

Mgr. Iva Dvořáková, LLM

ev.č. ČAK 9680
advokátka

Absolvovala Právnickou fakultu Západočeské univerzity v Plzni v roce 1999. V době studia praxe v advokátní kanceláři se zaměřením na obchodní a konkurzní právo. Po absolvování právnické fakulty advokátní koncipientkou v advokátní kanceláři JUDr. Jana Vankeho. Po úspěšném složení advokátních zkoušek od roku 2003 advokátkou a zakládající členkou sdružení advokátů.

V letech 2008 - 2011 postgraduální studium se zaměřením na oblast českého obchodního práva v kontextu práva EU (Czech Business Law in EU). Po úspěšném absolvování britského vysokoškolského programu validovaného prestižní soukromou vysokou školou Brno International Business School získala britský právnický magisterský titul a diplom LLM (Master of Laws). Spolu s diplomem, který byl  udělen britskou Nottingham Trent University, obdržela cenu prof. Keitha C. Shorta za nejlepší studijní  výsledky.

Od roku 2018 členka Unie rodinných advokátů.

Mgr. Kateřina Mayerová Bitterová

ev. č. ČAK 9675
advokátka

Absolvovala Právnickou fakultu Západočeské univerzity v Plzni v roce 1999. V době studia praxe v advokátní kanceláři se zaměřením zejména na trestní právo. Po absolvování právnické fakulty advokátní koncipientkou v advokátní kanceláři JUDr. Jiřího Císaře v Ústí nad Labem (1999-2002). V roce 2002 složila advokátní zkoušky, v letech 2003 až 2005 vykonávala samostatnou praxi v Ústí nad Labem. Od roku 2006 je členkou sdružení advokátů Vanke, Dvořáková & Bitterová.

Od roku 2018 členka Unie rodinných advokátů.

Mgr. Luděk Holán

ev. č. ČAK 11412
advokát

Absolvoval Právnickou fakultu Západočeské univerzity v Plzni v roce 2002. Po absolvování právnické fakulty advokátním koncipientem v advokátní kanceláři JUDr. Jiřího Císaře v Ústí nad Labem (2002-2007). V roce 2007 složil advokátní zkoušky, od roku 2007 vykonával samostatnou praxi v Ústí nad Labem. Od října 2008 byl spolupracujícím advokátem sdružení advokátů Vanke, Dvořáková & Bitterová v Teplicích. Od 1.7.2013 je členem sdružení advokátů Holán & Dvořáková & Bitterová.

Mgr. Kateřina Šámalová

ev. č. ČAK 39287
advokátka

V červenci 2013 ukončila magisterský studijní program na Právnické fakultě Západočeské univerzity v Plzni, přičemž na katedře trestního práva úspěšně obhájila diplomovou práci na téma „Ochranná opatření v řízení ve věcech mladistvých a opatření v řízení ve věcech dětí mladších patnácti let." V září 2013 nastoupila do advokátní kanceláře Holán & Dvořáková & Bitterová na pozici advokátní koncipientky. Od roku 2017 postoupila na pozici advokátky.

Oznámení

Pomoc obětem trestné činnosti

Naše advokátní kancelář byla zapsána do Registru poskytovatelů pomoci obětem trestné činnosti, který je veden ministerstvem spravedlnosti. Naše advokátní kancelář jako první v Ústeckém kraji nabízí odbornou právní pomoc všem obětem dle zákona č. 45/2013 Sb. o obětech trestných činů. >>